Lomiga tortilla pito sili ona lelei: 8-Inisi Cast-Iron Tortilla Press

O le ipu pito i luga e manaia ma mamafa-tiute, mafolafola se polo paluga masa vave ma e aunoa ma se malosi tele.O le 'au o loʻo i ai se faʻauʻuga lamolemole ma naʻo le lava o mea e mafai ai ona maua le mau.O le ipu pito i luga e lua laupepa sikuea i itu uma e faigofie ona sii a'e pe a uma ona e oomi lau totila.Ma o lenei masini lomitusi e laititi ma faigofie ona teuina-o lea e sili atu le filifiliga nai lo le Doña Rosa mo i latou e utiuti le avanoa e teu ai.

71vTAwwhDJL._AC_SL1001_
Ae ui i lea, o le laʻititi laʻititi o mea i luga o le faʻauʻu e galue faasaga i lenei lomitusi pe a oʻo i le faʻamamaina.O masa mago atoatoa e mafai ona solo i se ie po'o se pulumu fai mea'ai, ae o lo'o i ai le tele o tulimanu i le pito i luga o le ipu, lea e masani ona mau i totonu le paluga totila. O lona uiga o le fufuluina ma le fufulu i le vai, fa'agogo atoa i ie, ona olo lea o sina suāu'u fatu lino (po'o isi suāu'u fa'afefete) i luga o le mea atoa e fa'amasima (e pei ona e faia i so'o se mea kuka u'amea).

61aMCeQZY6L._AC_SL1001_
Afai e te fa'aeteete e fa'amama lou avanoa faigaluega ma ou lima a'o e faia totila, o se tama'i solofanua lelei lea—ma o lona fa'aoga u'amea fa'aoga e mautinoa lava le vaega.

61UJL9yChPL._AC_SL1001_


Taimi meli: Aukuso-16-2022