Aumai Tagine Cooking i Lau umukuka

tagines o ulo e mafai ona faʻaaogaina e kuka ai suti eseese ma isi meaʻai.Ona o o latou foliga uiga ese, o nei ipu sa faʻaaogaina i le tele o seneturi i Aferika i Matu;ma o loo matua lauiloa lava i le itulagi i aso nei.

O le a le tagine?

O le tagine o se sima lapopoa ae papa'u po'o se ulo omea e sau ma se tapuni fa'amau.O foliga o le tapuni e pu'eina lelei le susū, o lea e taamilo solo ai le va'a, tausia le mea'ai suamalie ma taofi le tofo.O le taunuuga?Manaia, fa'agesegese ona kuka, siti a Aferika i Matu.O le taimi lava e te taumafai ai e kuka ma se tagine, o le a e faʻamoemoe i lenei suamalie suamalie i taumafataga uma.

FRS-901

O ipu ma ipu sa i ai talu mai aso anamua, ae na tupu aʻe i le tele o seneturi e avea ma mea ua i ai nei.O lo'o masani lava i Morocco ma isi atunu'u o Aferika i Matu ma Sasa'e Tutotonu, fa'atasi ai ma suiga mai, ae o lo'o tele lava e pei o ulua'i.

O le a le mea e te kukaina i se tagine?

O le tagine o le mea kuka ma le ipu e kuka ai i totonu.Tagine food, lea e taʻua o le Maghrebi, o se siti e faʻagogo lemu e faia i aano o manufasi, moa, iʻa, poʻo fualaau faisua ma mea manogi, fualaau aina, ma nati.O se pu la'ititi i le pito i luga o le tapuni o le mea'ai kuka e fa'amalo ai i lea taimi ma lea taimi le ausa, ina ia mautinoa e le susu tele mea'ai.

 

Tagines e masani lava o mea'ai fa'asoa fa'atasi ma le tele o falaoa mafolafola;o le ipu tagine o le a nofo i le ogatotonu o le laulau ma o le a faʻapotopoto faʻatasi aiga poʻo vaega, faʻaaoga falaoa fou e sipuni ai meaʻai.O le 'ai i lenei auala e aumaia ai se faʻalapotopotoga faʻapitoa i taimi o taumafataga!

 

Tagine recipes o ipu sili ona lauiloa e faia i nei ituaiga o kuka, ae e mautinoa lava e le faʻasaʻo ai lenei masini kuka.E mafai ona e fa'aogaina ituaiga uma o mea 'ese'ese e fa'apitoa ai tagine ta'itasi - na'o lou mafaufau i lau tu'ufa'atasiga lelei o fualaau faisua, aano o manufasi, i'a, ma fatu, ma alu ese mai iina!Faatasi ai ma le tele o tuʻufaʻatasiga eseese, e mafai ona e faia se isi mea i vaiaso taʻitasi ma e te le fiu.

 

Ae ui i lea, e mafai foʻi ona faʻaaogaina tagines mo isi taumafataga faʻagesegese.Fa'aoga lenei sima e fai ai le Shakshuka, o se meaai o le taeao e 'ai lautele i Sasa'e Tutotonu ma Aferika i Matu.E aofia ai fuamoa i totonu o se sosi tamato manaia ma e fufulu i le tele o falaoa.E mafai foʻi ona e alu ese mai meaʻai a Aferika ma faʻaaoga lau tagine e fai ai se kulini Initia suamalie poʻo se siti Europa.O avanoa e le gata!


Taimi meli: Mati-31-2022